Onko ”moti” hukassa – vinkit!

Välillä ei huvita mikään. Ja välillä on aika usein. Mikä avuksi pavuksi?

03.08.2023

Motivaation puute vaivaa meitä kaikkia silloin tällöin. Voihan se olla laiskuuttakin, mutta usein se on yhdistelmä molempia.

Mikä avuksi? Life coach on antanut vinkkejä, joita on julkaissut Helppoo.fi-sivusto. Tässä muutamia vinkkejä, lue lisää saitilta.

Aloita pienestä: Jos et jaksaisi oikein millään, aloita pienistä ja helpoista tehtävistä. Kun vain pääset ”käyntiin” ja asiat edistyvät, saatat huomata, että energia ja motivaatio alkavat kasvaa.

Palkitse itsesi: Aseta palkintoja saavuttaessasi tavoitteitasi. Näin voit luoda positiivisen odotusarvon, joka kannustaa sinua jatkamaan.

Innostu uusista asioista: Etsi asioita tai harrastuksia, jotka inspiroivat sinua. Saatat löytää uutta intohimoa tai kiinnostuksen kohteen, joka auttaa muunkinlaisen motivaation palautuksessa.

Muista miksi: Palauta mieleesi syyt sille, miksi haluat saavuttaa tavoitteesi. Mikä on motivaatiosi taustalla? Muistiinpalautus siitä miksi jokin asia on tärkeä, voi auttaa sinua pysymään motivoituneena. Voit kirjoittaa sen paperille ja liimata jääkaapin oveen tai toistella sitä ääneen.

Lisää luettavaa