Ota tästä mallia: Lentokentän työntekijä irtisanoutui tyylillä

Kevät on muutoksen aikaa. Mielessä saattaa kutkutella esimerkiksi työpaikan vaihtaminen, mutta mitenkäs tuosta entisestä ensin pääsisi? Kannattaa ottaa mallia Lontoon Stanstedin lentokentän rajavirkailijasta, joka puki irtisanoutumisensa kakun muotoon.

31-vuotta maanantaina täyttänyt Chris Holmes oli saanut tarpeekseen työstään Stanstedin lentokentällä, mutta halusi jättää kaikille kuitenkin hyvän maun suuhun. Siispä mies leipaisi syntymäpäivänsä kunniaksi kakun, jonka kuorrutukseen hän kirjoitti irtisanoutumisensa.

Kirjoituksessaan Holmes tervehtii lentokentän johtoa korrektisti ja kertoo, että hän kokee olevansa siinä iässä, että on aika paneutua perhe-elämään ja pyrkiä elämässä eteenpäin. Teksti kokonaisuudessaan kuuluu seuraavasti:

”Täytän tänään 31. Olen juuri tullut isäksi ja olen havainnut kuinka arvokasta elämä on, ja kuinka tärkeää on käyttää aikani johonkin, mikä tekee minut ja muut ihmiset onnellisiksi. 

Tästä syystä irtisanon itseni voidakseni omistaa aikani ja energiani perheelleni ja kakkuyritykselleni, joka on kasvanut vakaasti kuluneina vuosina.

Toivon yrityksellenne ja kollegoilleni kaikkea hyvää. Jos nautitte tästä kakusta, tiedätte mistä saatte lisää!”