”Otatko mukaan vai vedetäänkö heti käteen?” R-kioskeista saa nyt ilmaisia vitsejä

Hahaha, vitsiä pukkaa!

06.09.2018

R-kioskeissa on käynnissä erikoinen markkinointikampanja. Jokainen Ärrältä kahvin ostanut saa nimittäin nyt ilmaisen vitsin kaupan päälle.

”Haluamme tehdä kahvinostosta päivän piristävimmän hetken. Asiakas saa kahvin silloin, kun sitä eniten tarvitsee ja ystävällinen myyjä toivottaa samalla mitä parhainta päivää. Autamme asiakkaitamme sopeutumaan takaisin arkeen hyvän kahvin ja huumorin avulla, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin.

R-kioski on saanut inspiraation kampanjaan samaan Reitan-konserniin kuuluvalta ruotsalaiselta convenience-ketjulta Pressbyrånilta. Ruotsin vastaavasta ”Det finns en vits med kaffe” -kampanjasta on ketjulla hyviä kokemuksia ja samantyylinen kampanja päätettiin toteuttaa myös Suomessa. Ruotsalaisvitsejä ei kuitenkaan mukaan valikoitunut. Tiedossa on, että kaikki asiakkaat eivät juuri ostohetkellä ehdi kuuntelemaan vitsiä ja siksi kampanja-aikana jokaisen kahvin ostajalle tulostuu vitsi ostokuittiin.

R-kioski ei kiellä kauppiaita itse keksimästä ja kertomasta omia vitsejään ja toki asiakkaatkin saavat mielellään jakaa omia suosikkejaan. Hyviä vitsejä kerrotaan arviolta 7.10. asti.

Lisää luettavaa