Päivän Bieber: Äiti takavarikoi teinitähden puhelimen rangaistukseksi

03.12.2010

Justin Bieber saattaa olla tämän hetken suosituin teinitähti, mutta omalle äidilleen nuori mies ei staraile.
Bieber sai sen tuta riidellessään taannoin äitinsä Pattie Malletten kanssa.

16-vuotias laulaja matkustaa yhdessä äitinsä kanssa esiintymisissä, mutta kuten kuka tahansa äiti ja poika, myös nämä ajatuvat toisinaan keskenään riitoihin. Viimeisin kerta aiheutti sen, että äippä takavarikoi pojaltaan kännykän.

– Riitelemme aina toisinaan, niin kai kaikissa perheissä tehdään. Vaikka rakastan äitiäni, tarvitsen silti välillä vapaata hänestä, koska olemme lähes aina yhdessä.

– Muutama päivä sitten riitelimme jostain typerästä ja hän sanoi yhtäkkiä että ”anna puhelimesi tänne.” Kieltäydyin ja niinpä hän sulki liittymäni!

Rangaistuksen seurauksena Bieber kertoi BBC:n Radio 1:lle mahdollisesti menettäneensä monta arvokasta puhelua, mukaanlukien mentoriltaan Usherilta.

– Jos Usherilla olisi ollut jotain asiaa minulle? Silloin tilanne olisi ollut paha.

Satunnaisista erimielisyyksistä huolimatta Pattie-äiti on kertonut julkisuudessa olevansa mielissään poikansa menestyksestä ja uskoo showbusineksen pitävän jälkikasvun erossa ongelmista.

Bieberin manageri Scooter Braunin mukaan Pattie uskoo poikansa olevan  paremmassa turvassa nyt kuin heidän aiemmassa asuinpaikassaan Stratfordissa, Ontariossa.

Lisää luettavaa