Pertti kertoo kantansa Ylistaron kohumetsästä: ”Tässä on vaaransa”

Ylistaron kohumetsä on puhuttanut viime päivinä kansaa.

13.08.2021

Ilkka-Pohjalainen -lehden ja Ilta-Sanomien toimittajat vierailivat muutamia päiviä sitten Ylistaron levähdysalueella, jonka metsästä löytyi melkoinen ”seksialttari”. Erilaisen rekvisiitan ajateltiin ensin olevan jopa tilataideteos, mutta asiantuntijan mukaan kyse on vuosikymmeniä aivan eurooppalaisessakin mittakaavassa eläneestä ilmiöstä, cruisingista.

Homoseksuaalit ovat tottuneet tapailemaan toisiaan metsissä, poissa katseilta. Aiemmin homoseksuaalisuus ei ollut niin hyväksyttyä, eikä se ole tietyissä paikoissa, olosuhteissa ja kulttuureissa vieläkään. Ylistaron ilmentymällä on siis aivan yhteiskunnallistakin merkitystä.

Viihdesivustolle avautunut parkanolainen Pertti kertoo olevansa kokemusasiantuntija, jolla on toisenlainen näkemys asioista. Hän pitää Ylistaron kaltaista ilmentymää hyvin kapeasti ajateltuna. Metsät ovat hänen mielestään moninaisia seksuaalisuuden ilmentymispaikkoja, eivätkä siellä asioi ainoastaan homoseksuaalit.

Pertin mukaan alueilla, joita on Suomessa paljon,  käy nudismista tykkääviä henkilöitä ja transvestiitteja, jotka eivät ole homoseksuaaleja. Myös eri ikäisiä exhibitionisteja heteropariskuntia käy, ja niitä jotka tykkäävät parinvaihdosta eli swingauksesta.

Asian tulemisella suureen julkisuuteen on Pertin mukaan erittäin suuret vaaransa. Lue niistä sivustolta lisää, täällä.

Lisää luettavaa