Pippa Laukan suuri suru – ystävät ja fanit tukevat: ”Kuin kivi olisi herätessä rinnan päällä”

Julkkislääkäri Pippa Laukka on kirjoittanut surustaan pitkän kirjoituksen nettiin.

08.10.2021

Olet mitä syöt -sarjasta tuttu lääkäri Pippa Laukka on surun murtama. Hänen 11-vuotias Tassu koiransa on kuollut.

Pippa saa paljon osanottoja ja sydänemojeita Instagram-päivityksessään. Hän on kirjoittanut pitkän kirjoituksen aiheesta.

-On kulunut viikko kun me erottiin. En edes muista milloin olen itkenyt viimeksi, saati että olisin koskaan edes itkenyt yhtä paljon kuin olen itkenyt viikon sisällä. Kun heräsin lähtösi jälkeisenä aamuna, tuntui kun joku olisi laittanut raskaan kiven rintakehälle. Ahdisti niin että henkeä salpasi. Minä joka en ole tainnut olla kertaakaan sairauslomalla kymmeneen vuoteen, en pystynyt menemään seuraavana päivänä edes töihin. Ahdistus ja suru olivat niin kovia. Vaikka minua on siunattu ystävillä ja läheisillä, olit minulle paras ystävä – se jonka seurassa viihdyin aina, Pippa kuvaa.

-Jotkut lappilaiset kuulemma sanovat, että kun koira kuolee, hän lähtee revontulirekeen. Se on minusta todella kauniisti sanottu ja haluan ajatella, että nyt voit kirmata ilman vaivoja. Valtava suru ja ikävä on, mutta vielä enemmän hauskoja yhteisiä muistoja, jotka kirkastuvat kaiken aikaa kun aikaa kuluu.
Kiitos että valitsit meidät ja kiitos, että saimme olla sun lauma kokonaiset 11 vuotta.

Voit lukea päivityksen kokonaan alta.

 

 

Lisää luettavaa