Poliisi hälytettiin salibandyhallille Poriin – kaikki poliisiresurssit käytössä

Poliisi kertoo varkaista.

20.01.2024

Lounais-Suomen poliisi hälytettiin lauantai-iltapäivällä Liikuntakeskus Momentumille Poriin. Keskuksessa oli meneillään lasten salibandyturnaus, ja pelaajien omaisuutta oli anastettu pukuhuoneista turnauksen aikana.

Poliisin saaman tiedon mukaan turnauksen osallistujilta oli anastettu pukuhuoneista matkapuhelimia ja lompakoita. Lasten pettymyksen ja harmin määrää voitiin tässä tapauksessa vain arvailla.

Rikoksesta epäillään kahta paikallista miestä, joista molempia voidaan luonnehtia poliisin hyvin tuntemiksi. Toinen epäillyistä tavoitettiin nopeasti tapahtumapaikan lähistöltä, toinen iltapäivällä Porin keskustan alueelta.

Tapauksen selvittelyyn ja epäiltyjen jahtiin käytettiin välillä kaikkia Porissa saatavilla olevia poliisiresursseja, Lounais-Suomen poliisi kertoo. Epäiltyjen henkilöllisyys ja olinpaikat selvisivät peruspoliisityön keinoin.

Anastetut matkapuhelimet on tutkinnan yhteydessä saatu poliisin haltuun, ja niitä on jo ehditty palautella illan mittaan omistajilleen. Epäillyille ei päässyt kertymään teostaan mainittavaa hyötyä.

Poliisi muistuttaa: virkavallan vanhojen tuttujen temput saattavat joskus yllättää alhaisuudellaan. Arvokas henkilökohtainen omaisuus on syytä säilyttää tiukassa tallessa. Turnauksissa ja pelimatkoilla se on hyvä kerätä esimerkiksi huoltajan reppuun ja haltuun.

Lisää luettavaa