Poliisilla on salolaisille asiaa: Onko sinulta kadonnut?

Poliisi kaipaa yhteydenottoja.

07.06.2024

Lounais-Suomen poliisi selvittää kymmenien eri varkausrikoksien sarjaa Salossa.

Epäillyt rikoksentekijät ovat kevään aikana anastaneen huomattavan määrän erilaista omaisuutta, kertoo poliisi.

Poliisi on esittänyt rikoskokonaisuuteen liittyen vangittavaksi kahta miestä, joista toinen on syntynyt 1970-luvulla ja toinen 2000-luvulla. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut miehet poliisin esityksestä.

Rikokset ovat tapahtuneet pääosin tämän vuoden aikana. Poliisi on esitutkinnan aikana takavarikoinut yli viisi peräkärrykuormallista anastetuksi epäiltyä omaisuutta.

Takavarikoidun omaisuuden joukossa on huomattava määrä erilaisia sähkökäyttöisiä työkaluja, kuten sirkkeleitä, porakoneita, kulmahiomakoneita ja muita rakentamiseen käytettäviä työkaluja. Takavarikoidun omaisuuden joukossa on myös erilaisia kulkuneuvoja, kuten sähköpotkulautoja, mopoja ja crossipyöriä.

Poliisilla on takavarikossa vielä huomattava määrä erilaista omaisuutta, jota poliisi epäilee anastetuksi, mutta omaisuudelle ei ole löytynyt omistajia, asiakokonaisuuden tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jukka Kyynäräinen toteaa.

Poliisi pyytääkin varsinkin Salon seudulla asuvia ihmisiä tekemään asiasta rikosilmoituksen, mikäli heiltä on anastettu mainitun kaltaista omaisuutta.

Poliisin kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että tapahtuneista rikoksista ilmoitetaan poliisille. Helpoiten rikosilmoituksen teko onnistuu poliisin verkkosivuilla sähköisessä asiointipalvelussa tai asioimalla poliisiasemalla.

Lisää luettavaa