Pop Median äänestys: Petri Nygård teki vuoden 2010 parhaan musiikkivideon!

Pop Median lehtien sivuilla (Rytmi, Rumba, Episodi, Como ja Inferno) järjestetty vuoden 2010 musiikkivideokilpailu oli menestys. Yhtymän toimituksista kootun esiraadin valitsemat kymmenen kovaa kotimaista musiikkivideota olivat samalla viivalla vielä kuukausi sitten äänestyksen alkaessa, mutta pian oli selvää, että Petri Nygårdin Selvä päivä -video tulisi korjaamaan suurimman osan äänistä.

Selvä päivä -musiikkivideo on ollut myös huikea YouTube-hitti: Sitä on katsottu netissä nyt jo 2 400 000 kertaa!

– Kyllähän voittaminen aina tuntuu hyvältä! Ilmeisesti meillä on paljon aktiivisia faneja, Petri Nygård kiittelee.

– En olisi koskaan uskonut, että saamme esimerkiksi YouTubeen näin paljon katsojia näin lyhyessä ajassa. Huhhuh! Melkein hengästyttää itseänikin ja menee yli hilseen, miten suosio on kasvanut. Videon suosio on myös monesta asiasta kiinni. Esimerkiksi oma suosikkibändini Motörhead julkaisi jo useampi kuukausi oman videonsa, ja sitä on katsottu vain muutama kymmenen tuhatta kertaa, Nygård ihmettelee oman yhtyeensä suosiota.

Huikeat kamerapalkinnot on arvottu!

Suuressa musiikkivideokilpailussa olivat mukana myös Rajala Pro Shop sekä Canon, jotka lahjoittivat kaikkien äänestäjien kesken arvottavaksi arvokkaat Canon-paketit, joilla pääsee tekemään ammattimaista jälkeä niin still- kuin musiikkivideo-työskentelyssäkin.

Pääpalkinto eli Canonin DSLR HD60 KIT 2G (arvo 3599€) arvottiin Jessica Saarelle Uuteenkaupunkiin.

Toinen palkinto Canonin DSLR HD550 KIT 1G (arvo 1299€) lähtee Rovaniemelle Eemeli Välimaalle.

Rajala Pro Shop, Canon ja Pop Media onnittelevat voittajia!