Raahessa kovat piipussa: Lähihoitajalle maksetaan 10 000 euron bonus!

Joko lähtee pula helpottamaan.

06.07.2023

Hoitajapula on riivannut Suomea pitkään. Nyt raahelainen hoivakoti Merilokki pistää kovat piippuun. Se maksaa 10 000 euron rekrybonuksen lähihoitajalle. Mistä on kysymys? Näin paikan johtaja Mira Myllyoja kertoo Attendo Merilokin sivuilla:

-Täällä kirjoittelee Attendo Merilokin johtaja Mira Myllyoja. Etsimme nyt tiimiimme positiivista ja asiakaslähtöistä lähihoitajaa! Tiimissämme työskentelee niin kokeneita konkareita kuin alalle hiljattain tulleita osaajia. Tulevana esihenkilönäsi minulle tärkeää on, että tiimissämme on hyvä yhteishenki ja jokainen saa olla oma itsensä. Mikäpä estäisi muuttamasta Raaheen ulkopaikkakunnalta? Tervetuloa Raaheen, täällä pääset harrastamaan merimaisemissa ja pääset nauttimaan pienen kaupungin turvallisesta ilmapiiristä. Raahesta löydät kattavat palvelut läheltäsi, mutta myös isommat kaupungit ovat lähettyvillä!

Myllyoja toteaa, että lähihoitajalle maksetaan 10 000 euron Raahe-bonus palkan lisäksi.

Tämä tarkoittaa, että kymppitonni tulee neljässä erässä kahden vuoden aikana. Ensimmäinen erä maksetaan puolen vuoden jälkeen työsuhteen alkamisesta ja loput kolme erää puolen vuoden välein kahden vuoden kuluessa. Bonusraha on verotettavaa tuloa.

Muu palkkaus on syyskuussa voimaan tulevan uuden TES:in mukainen, kokemusvuosista riippuen kovimmillaan 2 318 euroa kuussa.  10 000 euron bonus vaikuttaa siten, että palkanlisää tulee kahden vuoden ajan 416 euroa kuukausitasolla lisää lisää.

 

 

Lisää luettavaa