Rahasampo Maikkarille – mutta kuinka moni mies on saanut täältä ikinä naisseuraa?

50-vuotias mies valittaa, että rahat menevät, naiset eivät koskaan lähesty.

15.07.2017

Maailma on täynnä erilaisia treffipalveluja, mutta yksi suosituimmista varsinkin niiden keskuudessa, jotka eivät ole Tinderistä kuulleetkaan saati nettiä juuri käytä, on Maikkarin tekstikanavalla pyörivät maksulliset tekstiviestichatit.

Ne ovat voineet paksusti jo vuosikausia. Niitä on homoille, heteroille, senssin- ja treffinnälkäisille. Niitä kaikkia yhdistää se, että niihin laitetaan ihan tavallisesta kännykästä tekstiviesti. Se maksaa piirun alle euron verran.

Kun viestivirtaa katsoo esimerkiksi viikonlopun yönä, on helppo laskea, että sataset ja tuhannet eurot virtaavat Maikkarin kassaan. Ei helpompaa rahaa voisi olla.

Mutta saako näistä seuraa? Varmaan joku saakin. Joku ei saa.

Yksi näistä ”jokuista” on Facebookin vanhempainryhmässä avautuva mies, joka toteaa vuosien mennen hakanneensa varmaan satoja euroja Maikkarin laariin. Viestejä on lähtenyt erisisältöisinä, mutta silti aina sama ajatus taustalla: jospa joskus löytyisi kiva nainen.

-En ole koskaan saanut vastausta. En koskaan, mies murmattaa ja aikoo lopettaa viestien lähettelyn.

Tarkkailemme viestirumbaa lauantai-iltana 15.7.2017 – sama päätelmä valtaa mielen. Sama päätelmä mikä muinakin päivinä: naiset eivät juurikaan ilmoittele seuranhakumielessä. Lähes 99-prosenttisesti viestit tuntuvat olevan miehiltä.

Nyt herää kysymys: miten kukaan laittaa päivästä ja vuodesta toiseen viestiä paikkaan, josta koskaan ei saa mitään vastausta. Siihen ei ole vastausta. Paitsi on. Yksinäisyys. Ja toivo.

Se ainakin on selvää, että mittari riksuttaa Maikkarille hyvää liksaa, tuli miehille yhteydenottoja tai ei. Jonkun pitäisi joskus tehdä tutkimus, kuinka monelle miehelle on palvelun kautta nainen oikeasti soittanut, käyttäjä ehdottaa.

-Taitavat olla todella vähemmistössä, hän purnaa.

Lisää luettavaa