Rosanna Kulju avoimena – ja huh huh missä kunnossa!

Näin juuri, Rosanna!

Rosanna Kulju oli avoimena Instagramissa.

”Mut haastettiin kahteen haasteeseen viimeisen kuukauden aikana. Vastaan nyt vihdoin mun ystävän @sonjakaarinaa haasteeseen jossa piti kirjoittaa 5 asiaa joita rakastaa itsessään,” Rosanne kertoi ja jatkoi:

”1. Rakastan sitä, että oon niin määrätietoinen ja ahkera. Jos haluan jotain niin teen kaikkeni, että saan sen.
2. Rakastan sitä miten pidän huolta mun läheisistä. Ei ole semmoista asiaa, mitä en tekisi ihmisen eteen ketä rakastan.
3. Rakastan miten uskallan olla just sitä mitä olen. Myös niissä tilanteissa joissa olisi ehkä helpompi olla vähän enemmän mainstream.
4. Rakastan sitä miten vilpitön olen.
5. Rakastan sitä faktaa, että rakastan näin montaa asiaa itsessäni ja että voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin.
.
Ole kiltti itsellesi ❤️ Mun mielestä tämmöiset haasteet jossa kehutaan meitä itseämme on tosi kivoja ja tekis varmasti hyvää meille jokaiselle olla vähän armollisempia ja kiltempiä itsellemme vai mitä luulette?”

Katso Rosannan päivitys alta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mut haastettiin kahteen haasteeseen viimeisen kuukauden aikana. Vastaan nyt vihdoin mun ystävän @sonjakaarinaa haasteeseen jossa piti kirjoittaa 5 asiaa joita rakastaa itsessään. 1. Rakastan sitä, että oon niin määrätietoinen ja ahkera. Jos haluan jotain niin teen kaikkeni, että saan sen. 2. Rakastan sitä miten pidän huolta mun läheisistä. Ei ole semmoista asiaa, mitä en tekisi ihmisen eteen ketä rakastan. 3. Rakastan miten uskallan olla just sitä mitä olen. Myös niissä tilanteissa joissa olisi ehkä helpompi olla vähän enemmän mainstream. 4. Rakastan sitä miten vilpitön olen. 5. Rakastan sitä faktaa, että rakastan näin montaa asiaa itsessäni ja että voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin. . Ole kiltti itsellesi ❤️ Mun mielestä tämmöiset haasteet jossa kehutaan meitä itseämme on tosi kivoja ja tekis varmasti hyvää meille jokaiselle olla vähän armollisempia ja kiltempiä itsellemme vai mitä luulette? . @lottaharala sun haasteeseen vastaan tulevalla viikolla 😚

Henkilön Rosanna Kulju 🧚🏻‍♀️ (@rosannakulju) jakama julkaisu

Aiheet: