Sami Hedberg ei lannistunut koronasta: Striimaa standuppia olohuoneisiimme

Pioneerihommaa.

27.11.2020

Pandemia ja sen mukanaan tuomat kokoontumisrajoitukset muuttivat esiintyvien taiteilijoiden kuluvan vuoden suunnitelmat. Myös standup-koomikko Sami Hedberg joutui siirtämään kiertueensa.

Tuodakseen iloa ja lohtua nykyhistorian synkimpään pikkujoulukauteen mies päätti tehdä jotain ihan muuta 4.12.

Sami Hedberg Live from Olohuone -show tuo Samin olohuoneesta yleisön olohuoneisiin komediaa ja sen lisäksi myös laulua, soittoa ja muita iloisia yllätyksiä.

-Tämän yhden erikoisillan rakentaminen on vienyt itseltäni enemmän aikaa kuin minkään muun show’n tekeminen. Yksittäisvedossa on paljon mietittävää digitaalisesta jakelusta toimivaan sisältöön, turvavälejä ja kokoontumisrajoituksia unohtamatta, Sami kertoo.

Sami toteaa, että oma olohuone antaa yleisölle mahdollisuuden paitsi pysyä turvassa, myös rakentaa itselleen sopivimmat tarjoilut. Nyt ei tarvitse myöskään miettiä, mitä pistää keikalle päälleen.

Sami Hedberg Live from Olohuone -standup-esitys alkaa perjantaina 4. joulukuuta kello 20.00. Esityksen kesto on tunti ja viisitoista minuuttia. Katseluoikeus maksaa 13,90 euroa, ja sen voi ostaa osoitteesta www.netkomedi.com.

Lisää luettavaa