Sami Hedbergin superyllätys: yhteiskappale oman kullan kanssa!

No tämä on ihanaa!

27.10.2022

Sami Hedberg laajentaa toimintaansa musiikin saralle.

Mieheltä julkaistaan huomenna Joitain toisii -niminen single, jonka avopuolisot Sami Hedberg ja Saija Tuupanen yhdessä tulkitsevat. Kaunis kappale on Sami Hedbergin uuden Sound Records Finland -levy-yhtiön ensimmäinen julkaisu. Kappaleen on säveltänyt Janne Huttunen, joka on myös sanoittanut laulun yhdessä Henna Johteen kanssa.

”Korona-aika jätti ylimääräistä aikaa suunnitella uusia kuvioita. Yksi niistä on musiikin tekeminen, joka minulla on ollut haaveissa pitkään. Saijan kanssa ajatuksemme musiikin tekemisestä kohtasivat, ja tunnen olevani erittäin etuoikeutettu päästessäni laulamaan näin lahjakkaan artistin kanssa. Samalla tuntui myös erittäin luontevalta tehdä ensimmäinen single yhdessä Saijan kanssa. Hänellä on upea 20 vuoden kokemus artistina alalta, sekä levyttämisestä että keikkailusta”, sanoo Sami Hedberg, jota on aiemmin kuultu muiden muassa Elastisen Täytyy jaksaa -biisin feattaajana.

”Idea yhteisbiisistä konkretisoitui Janne Huttusen soitettua tätä biisiä meille. Ihastuimme molemmat heti sekä biisin sävellykseen että sanoitukseen. Harvoin mikään kappale kolahtaa kerta kuulemalta näin, tuntui että tämä on meille tarkoitettu”, kertoo keikkapaikkojen Vuoden naissolistiksi useana vuonna peräjälkeen valittu Saija Tuupanen.

Tuupanen voitti viime syksynä Syksyn Sävel -kilpailun Kuurasydän-kappaleellaan.

Lisää luettavaa