Sami purkaa harmistustaan markettireissuistaan: Muistakaa aina katsoa kaupoissa…

Samia harmittaa, ja hän purkaa harmistustaan Mutsit vs. Faijat -someryhmässä Facebookissa. Samin mukaan jokaisen kannattaa olla tarkkana välttyäkseen ketutukselta.

-Olen mies. Harvoin katson kaupassa edes tuotteen hintaa (onneksi ei tarvitse) saati päiväyksiä. Mutta nyt on pakko alkaa katsoa. Jatkuvasti tulee kotiin sellaista kamaa ihan isosta marketista, että pitää heittää roskiin, Sami toteaa Facessa.

Hän kertoo käyttävänsä ketjumarketin palvelua, ja on joutunut nyt antamaan sinne myös henkilökohtaista palautetta.

-Olen ostanut limonadia muutamallakin eri kerralla, ja aina makuvirheellistä. Emäntä sitten selvittää että katsohan tätä pientä printtiä. Tämähän on kuukauden vanhaa. Eilen ostin jauhelihaa, ja voihan v…tu, niin tänään menossa jo vanhaksi. Eikö näitä pitäisi pistää punaisille leimoille. Minusta kaupasta kun ostaa ruokaa, niin olettaa ettei sitä tarvitse kaikkea huomenna käyttää, Sami pauhaa.

Hän on itse valveutunut katsomaan tästedes päiväysmerkintöjä.

-Ei tule muuten yhtään mitään. Tulee ostettua jääkaappi täyteen vanhenevaa tai vanhentunutta matskua. Sen verran huonosti nämä isotkin marketit näemmä näyttävät tämän myyntipuolen hoitavan, hän paasaa.

Aiheet: