Sanna kertoo: ”Mieheni antoi minun käydä vieraissa – näin kävi!”

Suomalaista kokemuspolitiikkaa seksin saralta.

28.03.2024

Avoimet suhteet ovat ikiaikainen kiinnostuksen aihe. Nyt niistä on keskusteltu vanhempain ryhmässä Facebookissa.

Netinkäyttäjä Sanna on tehnyt melkoisen intiimin paljastuksen. Hän kertoo, että 14 vuoden parisuhteen jälkeen hän ja hänen miehensä päättivät kokeilla avointa liittoa. Ajatus tuli hänen mieheltään.

-Olin sitä aluksi vastaan, mutta kun hän siitä niin puhui ja vannotteli, että kyse on vain seksistä, päätin sitten suostua.

Sanna kertoo parin sopineen, että ravintoloista voi hakea yhden illan seuraa, mutta mitään läheisempää ei asiaan saa liittyä. Asioista myös avaudutaan toisille avoimesti, koska se on osa uuden käyttäytymisen seurantaa ja raportointia.

Sanna summaa kokeilun näin:

-No sehän loppui äkkiä, ja tavallaan ihan hyvä niin. Tyttöjen illan jälkeen olisin voinut valita ketä panen. Ja paninhan mä sitten. Panin myös risteilyllä. Ukko ei saanut saalistettua ketään sänkyynsä. Lupasin sitten että voi mennä huo*iin ettei tule paha mieli. Tässä kävi niin että ukkoa alkoi kaivella tämä koko juttu ja hän peruutti sen yksipuolisesti. Sanoi ettei tässä varmaan ole mitään järkeä, Sanna nauraa päivityksessään.

-Minulle tämä kävi. En ole ollut vieraan perään koskaan erityisemmin. Mutta ukolle tämä oli melkoinen naamapalmu.

Keskusteluosiossa käyty debatti on saanut paljon naurua aikaan. Sannalle todetaan, että kertomus oli hyvä: se osoitti että vanhassa vara parempi.

Lisää luettavaa