Sara Sieppi julkaisi peppukuvan ja heti perään videon siitä miltä hänen peppunsa oikeasti näyttää!

Hyvä Sara, rehellinen emäntä!

17.05.2022

Sara Sieppi on rehellinen influencer.

Nyt hän näyttää kuinka asennoilla saadaan kuvat ihan erilaisiksi. Tässä tapauksessa peppu.

Sara näyttää kaarevaa peppuaan, joka on kuin Kim Kardashianilla. Totuus piilee siinä, että Sara vain poseeraa oikeaoppisesti ”huijaten”. Kun Sara julkaisee videokuvaa pepustaan, niin siellä on ihan tavallinen, ei kimkardashiamainen peppu.

-Kamerarullassa tuli vastaan tää kuva, jonka otin yhtä yhteistyöpostausta varten. En koskaan julkaissut sitä, koska musta se ois tuntunut siltä, et huijaan teitä, Sara kertoo.

-Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa (+ sopivilla trikoilla) kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on. Okei, oon mä tehnyt kyykkyjä, mut en ihan niin paljoo, et se ois ihan koko ajan tollanen Kim K.

-Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IGtä. Kattelin tossa peiliin ja huomasin, et aika tavallinen muijja siellä on, kun kroppa ei oo siinä päätä särkevässä kaariasennossa ja hyvä niin.

Lisää luettavaa