Sara Sieppi kuluttaa 12 tonnia kuussa elämään – kommentoi nyt asiaa

Sara Sieppi nauttii.

05.05.2022

Sara Sieppi kertoi jokin aika sitten julkisuudessa kuluttavansa erinäisiin elämisen asioihin 3000 euroa viikossa, toisin sanoen 12 000 euroa kuussa.

Nyt hän on kommentoinut asiaa somessa:

-Me Naiset teki taannoin jutun mun viikoittaisesta rahankäytöstä. Muiden lööpit huusi viikkosummaa, dm-viestit kauhisteluja. En oo suunapäänä mielelläni puhumassa rahasta, mut jos mä oisin 19-vuotiaana elämä hukassa nähnyt jutun mimmistä, joka on nollasta luonut itselleen kivan uran, niin oisin mä sillee et okei, elämässä mahdottomalta kuulostava juttu voikin olla mahdollista, Sara kirjoittaa.

Hän toteaa, ettei häneen hirveästi koskaan uskottu. Hän sai aina olla vastaamassa miksi hän ei mene koulun penkille.

-En yksinkertaisesti löytänyt sieltä mieluista ammattia mulle. Mua kiinnosti aivan muut asiat ja onneksi uskalsin olla vapaa. Musta tuntuis hölmöltä jotenkin piilotella, et nyt saan nauttia sellaisesta elämästä, josta en oo ees uskaltanut haaveilla, ja nyt oonkin sen työlläni itselleni mahdollistanut. Se voi ärsyttää tosi monia, niinku mun naamakin on vuosia ärsyttänyt tosi monia. Mikään ei oo kuitenkaan tapahtunut sekunnissa ja edelleen töitä tehdään koko ajan, Sara selventää.

Hän toteaa kymmenen vuoden jälkeen ymmärtäneensä, että elämään saa kuulua muutakin.

-Nyt osaan myös hengähtää ja nauttia työn tuloksista. Eli käykää kouluja, muuten tähän ei ois menny kymmentä vuotta! Sara naurahtaa lopuksi.

Lisää luettavaa