Sara Sieppi sanoi miesystävälleen hyvästit ja pakeni ulkomaille: ”Määmatka”

Sara Sieppi tuli siihen tulokseen, että kyllä yksinkin voi matkustaa.

14.01.2024

Sara Siepin piti miesystävänsä Pyry Soirin kanssa lähteä Seychellien saarelle uuden vuoden aattona. Matka kuitenkin peruuntui. Syynä oli se, että HJK:ssa pelannut Soiri joutui lähtemään ulkomaan komennukselle.

Hän aloitti romanialaisen jalkapalloseura CS Universitatea Craiovan riveissä.

Nyt Sara näyttää kuitenkin lähteneen jonnekin päin maailmaa – yksinään. Hän tilittää:

-Emmä oikein tiiä. Onko sitä muka järkeä lähteä reissuun yksin? Ei pysty samalla tavalla jakaa kokemuksia ja sit yksin möllötän jossain dinneripöydässä katsellen nauruntäyteisiä pariskuntia, perheitä ja ystäväporukoita.

-Siis mä, joka oon aina toitottanut sitä, kuinka tärkeää ja ainutlaatuista on saada olla myös yksin jäin kiinni tällaisista ajatuksista! Kalenteri näytti vielä lomaa, joten pakkasin laukun ja seuraavana päivänä olinkin jo lentokoneessa. Oon lukenut kirjaa ekaa kertaa vuosiin, syönyt pelkästään omia lempiruokia, katsonut hömppäsarjoja ja enkä oo perustellut kellekään, miks tänäänkin ois kivempi olla vaan rannalla.

Sieppi kertoo, että oma itse on ihan kivaa matkaseuraa edelleen.

-Se vois olla kyl vähän rennompi, ilmoitusten poisottamisen jälkeen se vois opetella elää ilman et katsoo äppejä vartin välein ja ehkä se viel uskaltaa dinneripöytäänkin yksin. Määmatkoille edelleen peukku, nainen somettaa.

Lisää luettavaa