Savonlinnalainen povipommi julkaisi yllättävän urauutisen – tämä on nähtävä!

Wowwia, wowwia! Pasha on nyt poppari.

21.04.2023

Säpinä-tiedotepalvelu kertoo tänään medioille, että Playboy-lehdessä poseerannut ja OnlyFansissakin sisältöä jakava savonlinnalais-venäläinen povipommi Pasha Pozdniakova on nyt myös laulaja.

Taiteilijanimenä hän käyttää nimeä Pashulia. Ensimmäinen kappale naiselta on nimeltään Mommy, ja siihen on kuvattu myös musavideo.

-Musiikin tekeminen on ollut aina yksi suurimmista unelmistani. Aiemmin olen ajatellut, että en ole tarpeeksi lahjakas laulamaan ja julkaisemaan omaa musiikkia. Lyhyen ajan sisällä elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia, ja minusta on tullut huomattavasti vapautuneempi ja rohkeampi, joten ajattelin kokeilla siipiäni laulajana. Oli tietoinen valinta julkaista ensimmäinen kappale englanniksi, sillä minulla on Instagramissa lähes 2 miljoonaa seuraajaa, jotka ovat eri puolilta maailmaa, Pasha-Pashulia juttelee.

Savonlinnasta lähtöisin oleva, nykyisin Helsingissä asuva Pasha on tehnyt kuulemma kappaleen yhdessä kansainvälisen tuottajan kanssa. He yhdyttivät toisensa somessa.

-Otin yhteyttä tuottajaani sosiaalisen median kautta ja kysyin olisiko hän kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani. Hän innostui ja lähetti minulle vielä saman viikon aikana useiden kappaleiden taustoja. Valitsin niistä yhden, johon kirjoitin itse sanat, Pasha kertoo.

Pashan mukaan Mommy-kappale kertoo raastavasta rakkaudesta ja suhteen päättymisestä.

-Koen, että kappale on tehty etenkin niille, jotka käyvät läpi vaikeaa eroa. Kappaleen sanoma on hyvin henkilökohtainen. Olen elänyt itse suhteessa, jossa olin todella onneton. Päädyinkin kirjoittamaan kappaleen, kun suhteeni päättyi hiljattain eroon. Nyt olen takaisin sinkkumarkkinoilla ja voin luoda vapaasti uraa musiikin ja taiteen parissa.

Seuraava biisi on jo pian tulilla.

Keskustelupalstoilla biisiä on ruodittu jo ikävin sanakääntein ”autotunetuksen maailmanennätykseksi” ja suorastaan ”umpipashaksi”. Mutta me olemme Comossa sitä mieltä, että kaikenlainen musa löytää kuulijansa, ja Pashasta kuullaan vielä paljon!

Kuuntele poppislovari alta:

Lisää luettavaa