Seiska: Danny tilittää vihdoin kohusuhdetta Erikaan – ihastuiko Erika Dannyä esittävään kesäteatterinäyttelijään?

Dannyn ja Erika Vikmanin erosta on tuskin perävalot ehtineet poistua näkyvistä, kun alkavat huhupuheet, likaiset asianpuinnit ja tilitykset. Vai mitä tämä on?

10.09.2020

Oli niin tai näin niin tosiasia on se, että Erika Vikman, 27, ja Danny, 77, erosivat julkisen someulostulonsa mukaan ystävinä. Erikan tilillä julkaistu tarina oli täynnä kiitosta Dannya kohtaan.

Nyt Danny on kuitenkin päättänyt tulla arkusta, ei vaan avata sanaisen arkkunsa, ja hän kommentoi asioita Seiskalle.

Ilta-Sanomat kertoi viikonloppuna Dannyn erohaastattelun yhteydessä Dannyn kuulleen, että Erikalla olisi ollut vipinää Valkeakosken kesäteatterissa vuonna 2019 jonkun Danny-musikaalissa esiintyneen kanssa.

Nyt Seiska vihjaa, että sutinaa olisi ollut Dannya esittäneen Ilkka Koivulan, 54, kanssa. Seiska ei tavoittanut Erikaa kommentoimaan, ja Koivula piti väitteitä höpönlöpönä.

Pirkanmaalla asuva Koivula oli eronnut samana vuonna aiemmin vaimostaan.

Danny ei enää halua palata mahdollisiin sutinoihin, mutta suostuu Seiskalle myöntämään, että Erika muuttui kesän 2019 jälkeen.

-Valkeakosken tapahtumien jälkeen suhteemme laimeni ja huomasin hänessä selvän muutoksen. Erika alkoi muuttua etäiseksi, ja hän halusi muuttaa Tampereelle asumaan. En tietenkään ollut iloinen siitä, että Erika halusi muuttaa pois yhteisestä kodistamme, Danny suree Seiskalle.

Danny kertoo, että asiaan ei ikään kuin tullut kunnon ratkaisua, Erika hankki asunnon ja Danny jäi epätietoisuuteen roikkumaan.

Danny sanoo Seiskassa suoraan, ettei ole vihainen Erikalle.

-Sikäli olen pettynyt, etten olisi enää halunnut tässä vaiheessa elämääni syyllistyä epäilyyn, Danny muotoilee.

-En tiedä onko se enää ystävyyttä, kun erotaan, Danny myös kuittaa Seiskalle.

Lisää luettavaa