Seiska: Stefan Therman astui ensimmäistä kertaa julkisuuteen – hämmentävä tilitys yhteiselosta Martinan kanssa

Pitkään vain paparazzien sarjatulessa viihtynyt Stefan Therman otti lopulta oman askeleen julkisuteen. Hän tilittää suhdesotkuaan Martina Aitolehteen tuoreessa Seiskassa.

Seiskan mukaan Stefu ja Martina ovat ajautuneet jopa 200 000 euron rahariitaan, joka koskee päättynyttä avoliittoa. Nykyään myös avoliitossa voi tietyin ehdoin ex-puoliso vaatia toiselta rahaa jälkeenpäin.

Oikeus hyvitykseen voi syntyä, jos puoliso on pistänyt yhteiseen talouteen sellaista panosta, että toinen osapuoli on sen avulla pystynyt kasvattamaan omaisuuttaan.

Stefanilla on Seiskan mukaan täysin eriävä näkemys Martinan kanssa.

-Voin sanoa ettei Martina ole maksanut koko suhteemme aikana penniäkään asumisestamme, ulkomaanmatkoistamme tai elämästämme, hän sanoo lehdelle.

-Olen tehnyt elantomme eteen töitä niska limassa, Stefu sanoo ja väittää, ettei Martinan ole tarvinnut muuta kuin keskittyä uraansa. Kotihommilla ei ole päätään hänen mukaansa juurikaan ilmeisesti tarvinnut vaivata:

-Kuusi viime vuotta meillä on ollut viidestä kuuteen työntekijää Suomessa ja Espanjassa. Martina on saanut luoda uraansa stressaamatta.

Jutussa kerrotaan myös, että Stefanin piti jättää Eiranrannan huoneiston vuokrat maksamatta, sillä Stefun mukaan Martinaa ei muutoin saanut sieltä ulos. Seiskassa hän kehuu vuolaasti Sofia Belórfia eli uutta rakastaan.

-Olen todella onnellinen. Olen päässyt pois vuosien huonosta suhteesta. Menneet vuodet ovat olleet haastavia.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut