Skandaali britti-X-Factorissa: Finalisti kännissä!

10.12.2012

Eilisessä X Factorin finaalissa Britanniassa koettiin yllätys, kun kolmatta finalistia Christopher Maloney´ta ei nähtykään lavalla. Sun-lehden mukaan tapahtumaketju sai alkunsa, kun Maloney saapui aamulla harjoituksiin selkeästi päihtyneenä juhlittuaan aamuyön pikkutunneille asti.

Ensimmäisenä oli tarkoitus harjoitella finalistikolmikon yhteisesitystä. Maloneylla oli naksahtanut, kun hänellä oli mielestään vähemmän lauluosuuksia kappaleessa kuin James Arthurilla ja Jahmene Douglasilla.

Maloneyn kerrotaan käyttäytyneen vihamielisesti ohjelman tuottajia ja muita kilpailijoita kohtaan. Sitten mies pamautti, ettei halua osallistua koko finaaliin. Hän lähti hotelliinsa ja ilmoitti lähtevänsä kotiin. Siellä hän oli ilmeisesti nauttinut lisää alkoholia ja tullut toisiin aatoksiin.

Maloney palasi Manchester Centraliin ja kertoi haluavansa sittenkin osallistua. Häntä ei kuitenkaan enää päästetty lavalle, koska lähetys oli jo käynnissä ja hän ei ollut osallistunut toisiin harjoituksiin.

Tapahtumarikkaan finaalin voitti lopulta James Arthur.

Christopherin tapauksesta tullaan mitä ilmeisemmin lukemaan vielä paljon, sillä hän oli yksi kansan suurista suosikeista, joskin monen makuun liian siirappinen. Tuottaja Simon Cowellin kerrotaan twiittailleen vihjailevasti siihen suuntaan, ettei Maloney´ta pitäisi äänestää voittoon. Maloneyn tukijoukot varmasti ottavat asiakseen syyttää tuotantoa kierosta pelistä.

 

Lisää luettavaa