Sointu Borg ohjeistaa: Pistäkää tällaiset kumppanit vaihtoon!

Sointu Borg elää onnellisessa suhteessa räppäri Tomi Solosen kanssa. Hänellä on mielipiteensä siitä millainen ei ole hyvä parisuhde.

12.10.2022

Kontrollointi ei ole voimaannutuskirjailija Sointu Borgin mukaan rakkautta, ei myöskään omistushalu.

-Moni piilottaa kumppaninsa jatkuvan rajoittamisen näennäisen huolenpidon ja rakkauden taakse. Oikeasti kyse on pelkästä vallankäytöstä. Itsekkäästä oman mukavuustilan ylläpitämisestä, jossa toinen halutaan pitää staattisessa tilassa, ikään kuin nukkena hyllyllä, Sointu pamauttaa Instassa ja toteaa, että rajat saattavat suhteessa kadota ihan huomaamatta.

”Et sinä tuollaisesta tykkää”, ”ethän sinä tuollaista osaa”, ”ei tuo ole sinun tyyppistäsi”, ”minä kuule tunnen sinut paremmin kun sinä itse”.

-Alat huomaamattasi sanella toiselle, kuka hän on ja mihin hänen potentiaalinsa yltää. Et anna toiselle tilaa olla yksilö, sinusta erillinen toimija, joka talsii omaa polkuaan, kasvaa, muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.

Soinnun oma liitto Tomi Solosen kanssa toimii. Mies ei rajoita ja kannustaa.

-Te, keiden kumppanit suoraan tai epäsuorasti sanelevat teille keitä te olette, mistä teihin on ja ei ole, tai muuten vetää teitä jatkuvasti alas, niin pistäkää vaihtoon. Elämä on liian lyhyt, Sointu korostaa.

Lisää luettavaa