Suomalainen tosi-tv-kaunotar yllätti: Tässä naisille vinkit täydelliseen suihinottoon!

20.03.2016

Bimbo Oy -tv-sarjan kaksikosta tuttu Alina Välimäki on listannut täydelliset vinkit suihinottoon.

-Tämä opas sopii hyvin niin aloittelijoille kuin hieman harjaantuneimmillekin poskeen ottajille. Opas on kirjoitettu empiiristen tutkimusmenetelmien onnistuneita tutkimustuloksia hyödyntäen, niitä soveltaen sekä aiheeseen liittyvien lyhytelokuvien inspiroimana, Alina kirjoittaa Blogbook-blogissaan (täällä).

Oppaassa on kymmenen kohtaa. Tässä niistä lyhenneltynä vain kaksi:

-Miehiltä löytyy mielihyvänappuloita myös välilihan alueelta ja moni mies myös nauttii sormesta perseessä. Mutta ennen kuin sujautat kuolalla kostutetun etusormesi miehesi perseikään, kysy aina ensin mitä hän on siitä mieltä. (…) Mikäli saat vihreää – tai ruskeaa – valoa, muista että pitkät kynnet tekevät kipeää ja kuivana kakkoseen ei mennä koskaan.

-Olet varmasti kuullut sanan ”syväkurkku”. Syväkurkkua ei kuitenkaan kannata kokeilla spontaanisti harjoittelematta, mikäli oksennusrefleksisi on herkässä eikä vatsahappojen sulattama pihvi tunnu peniksen päällä eroottiselta ajatukselta. Naisen puolelta se on ikään kuin vain taidonnäyte ja mies kyllä huomaa mikäli se ei tule sinulta luonnostaan. Erikoistaito siinä missä jonglöörauskin.

Alina on kuvassa oikealla.

Lisää luettavaa