Suomalaiskaunotar Dubaissa – saako näin rohkea siellä ollakaan!

Suvi Pitkänen on Dubaissa ja postannut sieltä kuvia. Kannattaa pysyä hotellialueella vaan, sillä nämä alkavat olla jo sikäläisen mittapuun mukaan aika rohkeita.

19.02.2019

Suvi Pitkänen on lomansa ansainnut.

Hän on väläytellyt lopettelevansa kauneussalonkibisnestä, keskittyvänsä messujärjestämiseen, ja onhan naisella myös Miss Oulu -kisa. Lisäksi hän on äärimmäisen taitava dj.

Lomalla Suvi on rentoutunut kunnolla, sen näkee. Kiva että hän on postannut rohkeita lomakuvia meille faneille katsottavaksi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Aivan ihana neljä päivää palmujen alla takana🌴 Nyt on akut ladattu ja aivot tuuletettu, mutta yrittäjä kun ei osaa lomalla olla niin tälläkin reissulla syntyi monta hyvää ideaa joiden toteutusta odotan jo sormet syyhyten😄 Kyllä se vaan niin on että joskus on mentävä kauas nähdäkseen lähelle. Viime kuukaudet on olleet todella vaikeita ja raskaita työn puolesta,tänä keväänä moni projekti onneksi saa päätöksen tavalla tai toisella ja on taas helpompi hengittää. Odotan sitä niin paljon että ette uskokkaan!! Mutta nyt iloitsen tästä energiasta ja hyvästä fiiliksestä jonka tämä reissu toi tullessaan.😌 On aika ottaa askeleita eteenpäin ja jatkaa vaikeuksista vahvistuneena kohti kevättä ja stressittömämpää elämää😆 . . #dubai #goodvibes #matkassamukana #casinojefe

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Lisää luettavaa