Suomalaislaulaja puolustelee mielenterveystilitystään!

27.04.2012

Laulaja Kristiina Wheeler kertoi masennuksestaan naistenlehdessä levynjulkaisunsa aikoihin helmikuussa. Palaute on ollut paitsi rohkaisevaa, mutta Kristiinaa on myös ”syytetty” siitä, että hän avautuu julkisesti ongelmistaan. Miksei muusikko tee vain musaa?

Nyt Kristiina katsoo aiheelliseksi vastata kritiikkiin.

-Mä koen, että jos saan työni kautta väylän missä voin puhua vakavasta asiasta ja viestittää ihmisille, että moni muukin käy läpi samoja asioita, miksen käyttäisi sitä?  hän puolustaa valintaa sivuillansa.

-Joskus asiat näyttää päälle päin joltain, mutta totuus voi olla hyvin erilainen. Monet haluaa näyttää vaan ne hyvät ja kauniit asiat mitä elämässä tapahtuu, Facebookissa eletään näyteikkunaelämää ja annetaan ulospäin hyvin ruusuinen kuva. (…) Pitää esittää vahvaa, ei voi olla heikko. Varsinkin meillä Pohjoismaissa, missä naisen pitää olla usein tasa-arvoinen miehen kanssa, tulee naisille kova paine pärjätä (…), Kristiina ampuu.

Naisen mielestä avun pyytäminen ja rehellisesti asioiden tolan toteaminen itselleen ja muille voi olla vapauttava kokemus.

Lisää luettavaa