Suomalaismallin kroppa on täydellinen: Tässä hänen seksikkäin ja paras puolensa!

Peppu on pop. Myös Isabelin omasta mielestä.

17.08.2019

Isabel Ljungdell on mietiskellyt #minussaparastaon -haasteen nimissä omia hyviä puoliaan.

-Moni voisi luulla että olen aina todella sinut itseni kanssa, mutta niin ei tosiaankaan ole. Välillä on fiiliksiä kun miettii miten ihmeessä voin astua edes ovesta ulos tämän näköisenä. Ja silloin pitäisi muistaa että sekin on ihan ok. On ok olla välillä epävarma, koska se kuuluu elämään. Sitten niihin asioihin mistä muun muassa pidän omassa ulkonäössäni: Nenä, pienenä häpesin lättänää naamaani ja pientä nenääni, ja sain siitä osakseni myös ilkkumista, nykyään olen kokenut sen vain edukseni. Pieni nenäni tekee minusta vain persoonallisen näköisen.

-Tissit, kyllä luit oikein, olen tyytyväinen että muuten hoikkaan kroppaani on siunaantunut isot tissit, pieneen kroppaani nähden isot. Peppu, sen olen taas itse rakentanut kovalla työllä, salilla hikoillessa, Isabel juttelee.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kiitos ihanat @alisa.rantaaho & @sosssi jotka haastoitte mut #minussaparastaon haasteeseen❣️ Mä oon aina pohtinut kahta lausetta: ’Kukaan ei ole täydellinen’ ja ’kaikki on täydellisiä sellaisina kun on’. Kumpaan sitte itse kallistun? Pakko sanoa että jälkimmäiseen kun ajattelen muita, mutta usein ensimmäiseen kun ajattelen itseäni. Itsestään kun on niin helppo keksiä virheitä. Siksi onkin ihanaa että tämmöisiä haasteita on, niin voi miettiä kaikkia niitä hyviä juttuja mistä itsessään oikeastaan pitää. Moni voisi luulla että olen aina todella sinut itseni kanssa, mutta niin ei tosiaankaan ole. Välillä on fiiliksiä kun miettii miten ihmeessä voin astua edes ovesta ulos tämän näköisenä. Ja silloin pitäisi muistaa että sekin on ihan ok. On ok olla välillä epävarma, koska se kuuluu elämään. Mutta aina pitäisi myös muistaa että kelpaa juuri sellaisena kun on. ❣️ Sitten niihin asioihin mistä muun muassa pidän omassa ulkonäössäni: Nenä, pienenä häpesin lättänää naamaani ja pientä nenääni, ja sain siitä osakseni myös ilkkumista, nykyään olen kokenut sen vain eduksesi. Pieni nenäni tekee minusta vain persoonallisen näköisen. Tissit, kyllä luit oikein, olen tyytyväinen että muuten hoikaan kroppaani on siunaantunut isot tissit, huom pientä kroppaani nähden isot. Peppu, sen olen taas itse rakentanut kovalla työllä, salilla hikoillessa. Silmät, pienenä ihailin Britney Spearsin ruskeita silmiä ja harmittelin kun itselläni ei ollut samanlaisia. Nykyään rakastan syvän sinisiä silmiäni. Ja näiden mietteiden myötä totean että jokainen todellakin on täydellinen juuri sellaisenaan kun on, myös minä. Puspus ❣️❣️❣️❣️

Henkilön 🇫🇮 ISABEL LJUNGDELL (@isabelclaudine) jakama julkaisu

Lisää luettavaa