Suomalaismies menetti malttinsa uimahallissa: Nämä naiset pitäisi kieltää!

Hajuvesi-Helgat ja parfyymi-Pirkot.

28.09.2017

Uintia harrastava suomalaismies on polttanut kääminsä ja avautuu vanhempainryhmässä Facebookissa.

-Käyn uimassa eräässä kuntoutuskeskuksen uimahallissa, jossa nimenomaisesti kielletään kaikkien hajusteitten käyttö. Eikähän se ole hyvää käytöstä missään muuallakaan tuollaisissa tiloissa. Niin eikö mitä! Tänään viimeksi meinasin tukehtua, kun jostain vesijumpasta marssi hallin poikki kymmenen mummonaisen parfyymiryhmä, mies antaa satikutia.

Hän kertoo, ettei ole erityisen herkkä tai astmaattinen, mutta voi vain kuvitella mielessään, että miltä sellaisesta tuntuu joka on – kun hänelläkin meinaa lähteä taju.

-Eivätkö nämä naiset tosiaan voi lähteä jumppaankaan ilman eau de golognea. Se pilvi mikä jäi pyörimään tästä mummoryhmästä, se ihan oikeasti kesti varmaan 20 minuuttia, levisi koko halliin. En tiedä onko se sitten kiinni siitä että kosteus on niin korkealla, mutta se on oikeasti kauheaa, kun se ei hajaannu se parfyymivuori. Ja kun uin ja yritän ottaa happea ja sykkeet ovat muutenkin korkealla, niin tuntuu että vedän sitä saastaa keuhkot täyteen. Vähemmästäkin lähtee taju ja tulee päänsärky.

-Nämä naiset pitää kieltää uimahalleissa, oikeasti! mies jatkaa.

Tässä siis uimahallien vastaaville jonkinlaista kurinpalautusta, ja ihan aiheesta. Mummot kuriin!

Lisää luettavaa