Suomalaismuusikko raivostui – yrittääkö hiljentää kriittiset arviot?

Pyhimys ei ottanut kritiikkiä hyvällä.

Pyhimys soitti eilen keikan Jyväskylässä.

Esityksen jälkeen Helsingin Sanomien toimittaja Arttu Seppänen kertoi Twitterissä, miten Pyhimys kertoi keikalta julkaistussa kuvassaan seuraavaa:

”Toivottavasti saitte mitä halusitte ja kerrotte sen rehellisen mielipiteen (vaikka kriittisenkin) frendille, niin päästään jatkossakin rakentamaan näitä vähän erikoisempia hässäköitä mielikuvitus, eikä isous edellä. Ei sit liikaa vituta se @arttuseppaenen tuleva konserttiarvio, jossa kerrotaan, miten tää ei ollu sitä mitä hänen mielestään olis pitäny. Jaan sen sit erikseen ku ilmestyy.”

Seppänen nosti kommentin Twitterissä esiin siksi, että piti Pyhimyksen eli Mikko Kuoppalan purkausta esimerkkinä siitä, kun taitelija yrittää hiljentää toimittajan kritiikkiä.

Katso Pyhimyksen postaus ja Seppäsen kommentit alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Kiitos Jyväskylä, tää oli tosi kiva Talvi mulle! Toivottavasti saitte mitä halusitte ja kerrotte sen rehellisen mielipiteen (vaikka kriittisenkin) frendille, niin päästään jatkossakin rakentamaan näitä vähän erikoisempia hässäköitä mielikuvitus, eikä isous edellä. Ei sit liikaa vituta se @arttuseppaenen tuleva konserttiarvio, jossa kerrotaan, miten tää ei ollu sitä mitä hänen mielestään olis pitäny. Jaan sen sit erikseen ku ilmestyy. Kiitos vielä kerran ja jatketaan Tamperetalossa Kevään merkeissä pitkänäperjantaina. Ens viikol sit newssei tulevista jutuista ❤ 📸: @pekkakeranen (paitsi toi eka), kledjut: @carlings_helsinki ja @ainojolkkonen

Henkilön Paradise Mikko (@socialsuicidebomber) jakama julkaisu

Aiheet: