Suomalaisnaisen outo ongelma: Mies ei halua seksiä ilman kondomia!

17.04.2015

Vauva-lehden keskustelupalstalla on käynnissä keskustelu varsin erikoiselta kuulostavasta ongelmasta. Nainen valittelee, että vaikka uusi suhde on jo sillä tasolla, että testeissä on käyty ja luottamus ansaittu, mies ei halua olla yhdynnässä ilman ehkäisyvälinettä eli kondomia.

-Ilman kondomia se kuulemma tuntuu hänestä vähän ällöttävälle. Sanoi, että kumin kanssa parempi. Pari kertaa laskenut seisokki sen takia kuulemma ja siksi kammoaakin sitä, nainen selittää.

Kirjoittaa kompataan muiden muassa todeten, ettei tämä ainakaan ole potentiaalinen ”ehkäisy petti, nyt raskaana” -ketjun aloittaja.

Soraääniäkin kuuluu:

-No johan on hienohelma mies… Itse en tuollaisen kanssa kyllä olisi, minusta kun asiaan kuuluu juuri kaikenlainen limainen lätinä ja eritteet ja ähkinnät, sellainen tietty eläimellisyys…(…) jo se kondomin haju vie minulta halut täysin.

Muuan taitaa kuitenkin oivaltaa missä tässä kaikessa voi olla kysymys:

-Mies varaa itselleen oikeuden vierailla muissakin kukkasissa ilman kiinni jäämisen riskiä. Kondomittomassa parisuhteessa kun emättimestä toiseen siirtyvä bakteerikanta viimeistään kertoo, että vieraissa on käyty. Miehelläni oli kumi päällä 14 vuotta. Tyttöystävänsä poltti hänet minulle. Itse toivon vakituista parisuhdetta, josta vieraat pysyvät poissa ja kumeja ei tarvita.

 

 

Lisää luettavaa