Suomalaisnaiset koekäyttivät ja arvostelivat mainedildo Jellyjortikan: ”Paikkani eivät ole tottuneet noin isoon kaluun”

16.12.2016

Jellyjortikka on Huippukiva-nettikaupan myymä läpinäkyvä, pinkki, suonikas parikymmensenttinen dildo, joka joustaa. Siitä tuli somehitti, kun sen mainos ajettiin X Factor UK:n mainostauolla Suomen päässä ulos. Moni epäili, että lasten ei sopinut nähdä tekopenistä, mutta mitään lakia ei rikottu: mainos esitettiin kello 22.00 jälkeen.

Nyt dildo on loppunut kaupoista ja uutta tullee vasta viikon parin päästä.

Jellyjortikka on niin kovassa nosteessa, että pakkohan tässä on naisten antaa arvioida ilmiöksi tullut tuote. Näin on nyt tehty – hyvässä ja pahassa.

Juomut ovat hiukan terävän oloisia reunoiltaan ja siksi ei jortikkaa pysty esimerkiksi pyörittelemään käytössä, arvioi Mami.

Iso, ei lopu koko kesken. Hauska väri, suorastaan kaunis, ulkonäkö kaikessa komeudessaan herättää hilpeyttä. Letkeännotkea – silti jäpäkkä. Käy sopivasti pimpsaan ja peppuunkin, kun muistaa liukkarit, mainitsee Sade.

Laukesin tällä niin hyvin, että squirttasin melkein. Oli niin nautinnollista olla mieheni käsittelyssä. En ole siis koskaan ennen squirtannut. Jätkäfrendi osaa tekniikan. Tiukkaan tavaraan kohtuullisen iso jopa, mutta esim g-pistevibralla esileikit ensin, niin hyvä tulee, tms (jollain vibralla). Olen erittäin märkä kiihottuessani edes vähäsen, kertoo ”Tiukkaa märkää tavaraa”.

Ei kyllä aloittelijalle, varsin iso. ”Suonet” tuntuivat minusta hieman epämukavalta, Julle sanoo.

Tämä veitikka on aika massiivinen! Ei mahtunut mun pimppiin. Harmi sinänsä, arvioi Bib.

Pikkupimpit varokaa! Tosi paksu, varoittelee ”Elämäni valo”.

Turhan iso, sisäänlaittaminen oli hiukan hankalaa, koska paikkani eivät ole tottuneet noin isoon, ja kiihottuessa emättimeen sattui, koska Jellyjortikkaa ei pysty puristamaan samalla tavalla kuin oikeaa kalua, kritisoi Miss19.

Lisää luettavaa