Suomalaispoliisit herkkänä: ”Meillä molemmilla on usein pilke silmäkulmassa, nauramme paljon ja meillä on hauskaa”

Tätäkin on ystävyys!

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Facebook-sivulla nähtiin tänään kaunis kirjoitus ystävänpäivän kunniaksi.

”Minä ja Markku olemme olleet ystäviä ja työtovereita 2006 lähtien, siis siitä lähtien kun aloitin virka-uraani Porvoossa. Pääsin koirapartiomieheksi muutamaa vuotta myöhemmin, ja tuolloin tutustuimme toisiimme paremmin, ystävystyimme ja sillä tiellä olemme edelleen”, kirjoituksessa kerrotaan ja jatketaan:

”Meillä on hyvin samanlainen ajatusmaailma. Se näkyy hyvin siinä, miten hoidamme kaikki moninaiset työtehtävämme, joita ammattimme meille tarjoaa. Meillä molemmilla on vahva halu ja tahto kohdata työssämme jokainen yksilö ihmisenä, emme kumpikaan jaottele ihmisiä tekojen perusteella.

Kaikenlaista olemme vuosien varrella työssämme nähneet ja kokeneet yhdessä. Yhteisten kokemustemme kautta olemme vahvempia. Koska tunnemme toisemme hyvin, tiedämme miten reagoimme ja toimimme, kun eteen tulee vaarallisiakin tilanteita. Huolehdimme ennen kaikkea toistemme turvallisuudesta jokaisessa työvuorossa. Päämääränämme on hoitaa tehtävät huolellisesti ja vuoron päätteeksi päästä ehjänä kotiin. Se ei ole itsestäänselvyys ammatissamme, jossa kohtaamme vaaratilanteita ja odottamattomia yllätyksiä jatkuvasti.”

Katso koko kaunis päivitys alta.

Aiheet: