Suomalaissekoilijat tekivät pikkujoulubiisin – vuoden suurin hitti? ”Vierailijoiksi ainakin Mariah Carey ja Michael Bubble”

Juksaako pojat!

18.11.2021

Teflon Brothers, Spekti ja Petri Nygård yhdistävät perinteisesti voimansa julkaisemalla perjantaina 19.11. pikkujoulukauteen sopivan yhteisen kappaleen Munatoti.

Viisipäinen joukko iski lusikkansa puuroon ensimmäisen kerran vuonna 2017 platinaa striimanneella sesonkihitillään Manteli, jota on myöhemmin seurannut kultaa striimanneet jouluhitit Kuka antais pukille? (2018) ja Tee Mulle Joulu (2019).

Huomenna julkaistava Munatoti jatkaa taattua menestysbiisien putkea artisteille tyypillisenä bilebiisinä. Kappale on kuultavissa keskiyöstä lähtien niin Youtubessa kuin suoratoistopalveluissakin.

Viisikko kertoo kappaleesta seuraavaa:

Munatoti on jo meidän neljäs ja samalla paras joulubiisi, joka on tehty ja julkaistu yhdessä. Vuoden 2030 tienoolla julkaistaan jouluinen yhteislevy, joka tulee olemaan Suomen kaikkien aikojen kaunein, myydyin, striimatuin ja paras joulualbumi. Kriitikoiden ylistämälle levylle ovat lupautuneet vierailijoiksi ainakin Mariah Carey ja Michael Bubble. Tämän jälkeen suuntaamme Eurooppaan, jo ennakkoon loppuunmyydylle kirkkokonserttikiertueelle. Munatotit porisemaan ja joulua kohti!”

Taitaa pojat nyt vähän juksata! Vaan ei se haittaa.

Lisää luettavaa