Suomalaistähti kaappasi mukaansa Vain elämää -popparin: ”Olihan se yhdensortin romanssi”

Varmasti superhyvä kappale!

14.02.2024

Ellinoora ja Samuli Putro julkaisevat yhteisen kappaleen.

Osuma on Ellinooran ja Putron yhdessä sanoittama kappale, jonka he ovat säveltäneet Samuli Sirviön kanssa. Emma-palkittu Sirviö on myös tuottanut kappaleen. Laulu kertoo vastakohdista, erilaisten maailmojen kohtaamisesta ja on artistien itsensä mukaan “ei niin perinteinen” pop-laulu rakkaudesta. Kappale saa ensiesityksensä ensi lauantaina Emma-gaalan suorassa tv-lähetyksessä Espoon Metro-areenalla.

Samuli Putro kommentoi kappaletta näin:

”Olihan se yhdensortin romanssi. Kaikki näyttivät parhaat puolensa ja haavansa muutamassa päivässä. Katseltiin toisiamme siinä Sirviön pienessä, Eppu Normaali -julistein vuoratussa studiokopissa ja luulen, että molemmat tajusi saman asian. Me ollaan ihan mahdoton pari. Tehdään siitä laulu. Mä oon Raahesta, Ellinoora Oulusta. Halu näyttää oli kova. Veikkaan, että Ellistä nauratti, mutta ei se sitä vittu näyttänyt. Ammattilainen. Ihme sessio. Jälkikäteen ajattelen, että Osuma kirjoitettiin niissä minuuteissa, kun laulua ei kirjoitettu. Tämä on mun eka co-write. Taisi käydä tuuri – tai sitten olen pelännyt tuntematonta turhan kauan.”

”Samuli Putro on ollut yksi lempitekijöistäni suomalaisen musiikin parissa nuoresta saakka. Tuntuu samaan aikaan absurdilta ja samalla jonkun suuremman tarkoituksen mukaiselta, että julkaisemme nyt yhteiskappaleen. Tämä on oikea paikka aloittaa uusi aikakausi ja uuden musiikin julkaisu. Osuma on mielestäni samaan aikaan luonnollinen, yllättävä ja todella onnistunut. Olen tästä biisistä aika fiiliksissä. Laulusta tuli ikuisuusbiisi. Siinä on annos melankoliaa, jotain uutta ja meidän molempien musiikillista dna:ta. Odotan niin että pääsemme jakamaan tämän laulun ihmisten kanssa”, Ellinoora kertoo yhteistyöstä.

Lisää luettavaa