Suomeen täysin uudenlainen jättifestivaali – mukaan maailmanluokan supertähtiä!

Pian juhlitaan!

19.01.2023

Suomeen syntyy maaliskuussa uusi jättifestivaali. Himos Winterfest 2023 -niminen suurtapahtuma tavoittelee Jämsän Himokselle yli 12 000 hengen yleisöä kotimaisin ja ulkomaisin artistein.

Maaliskuun 23.-24. päivinä järjestettävä Himos Winterfest on toiminnallinen talvifestivaali, joka kokoaa yleisönsä viihtymään kahden päivän ajaksi hittimusiikin, laskettelun, after skin ja erilaisten toiminnallisten aktiviteettien pariin.

Himos Winterfest 2023 järjestetään sekä ulkoilma- että sisätapahtumana Himos Parkin alueella. Alueelle rakennetaan neljä esiintymislavaa ja tuodaan yli 20 esiintyjää. Ensimmäisinä julkistettavat artistit ovat yli miljardi striimausta Spotifyissä kerännyt norjalainen EDM-tuottaja Tungevaag, italialainen DJ-tuottajakaksikko DJs from Mars sekä kotimaiset Sexmane, Cledos, Abreu, Etta, Aste, Costi, William, Mouhous, Levi-Äijä, Trile M, Tupla W ja Bizi.

Himos Winterfestin lipunmyynti on juuri alkanut early bird -hintoineen, jotka ovat myynnissä alkaen 59-89 euron erikoishintaan yhden viikon ajan. Lisäksi alueella on lukuisia erityyppisiä ja -kokoisia majoitusmahdollisuuksia.

Lisää luettavaa