Sexy-wompatti-wau! Suomirockin todellinen klassikko tehtiin uusiksi – näin paljon ovat soittajat muuttuneet vuodesta 2004!

Unarit is back!

04.02.2024

Uniklubin Rakkautta ja piikkilankaa (juhlaversio) -single julkaistiin perjantaina musavideon kera.

Kyseessä on erikoisjulkaisu juhlavuoden kunniaksi, sillä bändin Rakkautta ja piikkilankaa -debyytti täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja yhtye puolestaan 25 vuotta.

Uudella Rakkautta ja piikkilankaa -juhlaversiolla vierailee 20 eri artistia, jotka ovat JP Leppäluoto, Vesku Jokinen (Klamydia), Emppu Suhonen (The Rasmus), Torsti Mäkinen (Lovex), Jenni Mustajärvi, Sani (Aikakone), alkuperäisessä Rakkautta ja piikkilankaa -musavideossa näytellyt Susanna Laine, Anni Lötjönen (Huora), DJ Oku Luukkainen, Iita Ylönen ja Jessica Kräkin (Luukas Oja), Juhis Kauppinen (Merta), Eetu Riikonen, Eva Louhivuori, Vesa Holmala ja Miia Lepola (Lulua), Rosi, Päivi Selo (Amberian Dawn), Uniklubin entinen jäsen ja biisinkirjoittaja Teemu Rajamäki sekä Selojen muusikkoveli Teemu Kykkänen.

Katso video alta. Sen alta löydät alkuperäisen videon. Bändin lähtee juhlapainoksen myötä myös kiertueelle. Keikkapaikat näet videoiden alta.

20 vuotta Rakkautta ja piikkilankaa -juhlakiertue:

La 3.2. Hämeenlinna, Suisto-klubi
Pe 9.2. Tampere, Klubi
Pe 16.2. Joensuu, Kerubi
La 17.2. Kouvola, Pato Areena
Pe 23.2. Oulu, Kantakrouvi
La 24.2. Espoo, Sellosali
Pe 29.3. Jämsä, Himos Areena
La 30.3. Järvenpää, Eikan Pub
Pe 24.5. Turku, Viking Grace

Lisäyksiä tulossa!

Lisää luettavaa