Suvi Pitkänen raivostui nettiarvostelusta ja sivalsi takaisin

Suvi Pitkänen raivostui huonosta somekäytöksestä.

13.08.2021

Ihmisten somekäytöksestä on viime aikoina puhuttu paljon, eikä syyttä: välillä tuntuu ettei ihmisillä tunnu olevan vähäisintäkään häpyä tai tilannetajua.

Nyt törkyilyn kohteeksi joutui Suvi Pitkänen. Hän kirjoitti eilen somessa kauniin muistokirjoituksen ystävälleen ja yhteistyökumppanilleen, Jasmin Tukiaiselle. Tukiainen kuoli vain 32-vuotiaana.

Sitten Pitkäsen sometilille tupsahti halpamainen kirjoitus eräältä naispuoliselta henkilöltä:

– Tämä nuorten naisten halu olla esillä on jo pelottavaa. Pitää olla isot tissit, huulet töröllä ym. Ei ole seuraajia tarpeeksi, ei olla tarpeeksi halukas. Mitä viestiä tämä antaa? Miksi luodaan naisille näitä paineita? Ja mikä esimerkki on omalla tyttärelleen?

Pitkänen ei jäänyt pöyristykseltään sanattomaksi, vaan latasi täyslaidallisen takaisin:

– Millainen ihminen sä olet, että tulet kirjoittamaan muistokirjoitukseen tällästä p-skaa? Selkeästi haluat että voin vielä huonommin? Eikö teillä somekiusaajilla ole mitään moraalia? Ettekö voi v-ttu pitää vapaapäivää edes silloin, kun kaveri kuolee ja on muutenkin paha olla?

– Kaikella kunnioituksella, mutta olet varmasti hyvin hyvin ilkeä ihminen, jolla on helvetin paha olla, Suvi antoi palaa.

Lisää luettavaa