Suvi Teräsniskalta koskettava kirjoitus: ”Toista samanlaista ei tule koskaan”

Suvi herkistyi Olli Lindholmin vuosipäivän alla.

20.03.2024

Muusikko Olli Lindholm kuoli 54-vuotiaana aamuyöllä 12. helmikuuta 2019 sairauskohtaukseen. Hän olisi eilen täyttänyt 60 vuotta.

Ollin hyvä ystävä ja ”löytö” Suvi Teräsniska on herkistynyt Instagramissa.

-Sä täyttäisit tänään 60 vuotta jos luoja olis suonu sulle vähän lisää aikaa. Tänään olen ajatellut sinua paljon kaiken tän levyn promoamisen keskellä. Minulta on tänään kysytty sinusta haastatteluissa niin kuin aina kysytään, ja aina minä vastaan. Vastaan siitäkin huolimatta, että se kääntyy joidenkin ihmisten päässä siihen, että minä haluan mässäillä kuolemallasi. Tai että minulla on tarve hakea julkisuutta kauttasi. Vastaan, vaikka tiedän, että niistä revitään kovin turhia otsikoita, niin kuin tästäkin päivityksestä ehkä tehdään, Suvi alustaa.

Hän toteaa suoraan:

-Minä vastaan, koska sillä hetkellä muistan jälleen, että oikeasti olit olemassa! Vastaan, koska sinulla on ollut elämässäni iso merkitys, eikä toista samanlaista ystävää tule enää koskaan. Vastaan, koska minullakin on ikävä sinua. Meitä on täällä paljon.

Suvi on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, joka on otettu syksyllä vuonna 2015 Oulussa Karpalokujalla.

-Asuimme silloin perheeni kanssa siellä. Olit aika rauhaton ja koitit vaihtelevalla menestyksellä syöttää meidän 8 kuukauden ikäiselle esikoispojalle, Terholle, puuroa. Sinulla oli raskas vuosi takana ja levottomuutesi sai minutkin hieman varpailleen. Siinä istuskellessasi sinä kuitenkin hiljalleen rauhoituit ja asetuit hetkeksi paikalleen. Tässä kuvassa on sellasta tyyneyttä mitä monesti hiljaa toivoin elämääsi.
Rauhallista syntymäpäivää sinne jonnekin, Suvi toivottaa.

Lisää luettavaa