Tältä näyttää Henna Peltosen timmi pakaraosasto timmien jalkojen päällä!

Ennen Henna kuulemma inhosi jalkatreeniä.

27.09.2017

Euroopan bikini fitness ykkönen Henna Peltonen kertoo, että ennen hän inhosi jalkatreeniä, mutta nyt se on hänen ehdoton suosikkinsa. Siinä kuulemma joutuu todella poistumaan omalta mukavuusalueeltaan – ja tietää tehneensä jotain.

No, näkymä on sen mukainen! Ah uhh!

-Mulla on aina vaihdellut mun suosikkitreeni. On kausia kun olkapäätreeni on mun ykkössuosikki ja välillä taas selkäpäivät, välillä hauistreeni jne. Ihan parasta on myös kunnon porrastreeni nilkkapainojen kanssa. Vinkki: porrastreenin voi tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa. Urheilussa parasta on se, että koko ajan sä kehityt ja tässäkin lajissa inhokeista voi tulla sun lemppareita, Henna toteaa.

 

Mulla on aina vaihdellut mun suosikkitreeni. On kausia kun olkapäätreeni on mun ykkössuosikki ja välillä taas selkäpäivät, välillä hauistreeni jne. Nykyään jalkatreeni (mitä mä ennen aina inhosin) on mun ehdoton suosikki! Siinä todella joutuu poistumaan omalta mukavuusalueeltaan ja tietää tehneensä. Ihan parasta on myös kunnon porrastreeni nilkkapainojen kanssa (Vinkki: porrastreenin voi tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa)! Urheilussa parasta on se, että kokoajan sä kehityt ja tässäkin lajissa inhokeista voi tulla sun lemppareita😌🍑💪 #bikinifitness #bikinifitnessathlete #fitnesslifestyle #fitnessmotivation #musculusgluteusmaximus #kyykkypäivä #fitness #passion #lifestyle #noexcuses #parhaatlisäravinteet @sportsnutritionfi

Henkilön Henna Peltonen (@hennapeltonen) jakama julkaisu

Lisää luettavaa