Tältä näyttää syöpää sairastava kaunotar Janita Lukkarinen peruukissa!

Janita Lukkarinen on hämmästyttävän kaunis näky sairaanakin.

14.09.2018

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen mulitti hiuksensa joitakin viikkoja sitten, kun aloitti syöpähoidot. Hiukset olisivat tippuneet päästä joka tapauksessa.

Nyt hän käyttää upeaa peruukkia.

Sairauteen kuuluu sekä hyvää että huonoa.

-Eilen illalla lähdettiin ambulanssilla sairaalaan kipukohtauksen kourissa, mutta nyt taas pystyssä ja voimissa. Iso Kiitos Hyvinkään sairaalalle upeasta ja ihanasta hoidosta, sekä palvelusta! Janita kiittelee.

Nainen käy sytostaattihoidoissa ja suunnitelmissa on asentaa laskimoportti.

-Mun verisuonet alkaa olemaan todella kovettuneet jo. Illalla kanyylia laitettaessa suonet puhkeili ja karkaili, joten olin hieman neulatyynynä. Pari kanyylia roikkui mun käsistä, eikä mikään vetänyt, vaihdettiin pistäjää ja onneksi löytyi suoni joka kesti ja lähti vetämään. Sain pitää lanssissa laitetun kanyylin, jotta ei tarvitse alkaa uudestaan etsimään sytoja varten paikkaa mun arpeutuneista suonista. Onhan tää vähän kornia vedellä kanyyli kädessä, mutta hyvä näin! Janita somettaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Eilen illalla lähdettiin ambulanssilla sairaalaan kipukohtauksen kourissa, mutta nyt taas pystyssä ja voimissa. 💕 Iso Kiitos Hyvinkään sairaalalle upeasta ja ihanasta hoidosta, sekä palvelusta! ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Nyt menossa sytostaattihoitoon eli kemoterapiaan Syöpikselle, tänään jutellaan myös laskimoportin asentamisesta, koska mun verisuonet alkaa olemaan todella kovettuneet jo. Illalla kanyylia laitettaessa suonet puhkeili ja karkaili, joten olin hieman neulatyynynä. Pari kanyylia roikkui mun käsistä, eikä mikään vetänyt, vaihdettiin pistäjää ja onneksi löytyi suoni joka kesti ja lähti vetämään. Sain pitää lanssissa laitetun kanyylin, jotta ei tarvitse alkaa uudestaan etsimään sytoja varten paikkaa mun arpeutuneista suonista. Onhan tää vähän kornia vedellä kanyyli kädessä, mutta hyvä näin! 😀 ✨✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Ihanaa viikonloppua just sulle 💕🍀 Miten sä aijot viettää sun viikonlopun? 👇

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Lisää luettavaa