Tämä suomalaiskaunottaren yliseksikäs kuva rannalta kätkee taakseen järkyttävän tarinan

Elina Tervo on taas niin ihanana pitkästä aikaa rannalla. Mutta hän kertoo myös kauhean tarinan.

18.08.2019

Nainen ottaa tässä kuvassa arskaa Albaniassa. Rauhoituttu on jo. Vaikka kamalia tapahtui.

-Kaunis Albania…mutta eilen tuli taas muistutus siitä, ettei tämä Euroopan manner mikään lintukoto ole Etelä-Amerikan tai Afrikan jälkeen, Elina aloittaa.

-Olin piknikillä auringonlaskussa sivulla olevalla rannalla ja heti kun saatiin tavarat levitettyä alkoi paikallinen kundi kiertää meidän ympärillä. Kyseli, että haluammeko ostaa pilveä ja kun kieltäydyimme pariin otteseen jatkoi kundi lähistöllä oleskelua. Näitä tilanteita nähneenä tiesin, että se tarkkailee mitä meillä olisi varastettavaa. Yhtäkkiä kundi oli kyykyssä vieressäni hemmetin kokoinen mora kädessä ja hoki että ”anna sun rahat, anna sun rahat”.

-En mene kovin helposti paniikkiin ja en nytkään, vaan sanoin rauhallisesti, ettei mulla ole mitään rahaa. Ensimmäiset aseet käteen mitä maasta löyty, eli kivenmurikat.  Kundi hetken siinä uhkaili, mutta onneksi tajusi, että meitä on kaksi ja sitä vain yksi, vaikka sillä paremmat aseet olikin, ja lähti perääntymään.

-Selvittiin säikähdyksellä, vaikka nyt mietittynä jätkä oli todella sekava ja sellainen olisi helposti voinut viiltää meidän kurkut auki. Muistakaa siis olla varovaisia aina! Ihan joka puolella on hulluja. Pelolle ei kuitenkaan saa antaa valtaa, koska silloin pahuus voittaa, nainen viestittää Ksamilista.

Lisää luettavaa