Tämä ei ole vitsi: Karmea sarjapieraisija vainoaa länsisuomalaista ravintolaa!

Kuvituskuva

Länsisuomalainen ravintola ei halua nimeään julki, mutta Comon varmoista lähteistä (eli ravintolan henkilökunnalta) saamien tietojen mukaan paikkaa terrorisoinut sarjapieraisija on iskenyt jo parin kuukauden ajan aina samaan aikaan karaokeiltaisin.

Mistä oikein on kyse? Siitä, että karaokeiltoina, kun tupa on täysi, paikan täyttää jossain vaiheessa melkoinen katku, joka haisee siltä ”ihteltään”.

-Kyllä se on aivan jumalattoman väkevä pieru, mikä siellä velloo, karaokenvetäjä myöntää Comolle.

Mistä se tulee?

-Kunpa tietäisi. Antaisin välittömästi mikrofoniin ohjeet välttää tätä paikkaa ainakin niin kauan kuin henkilö on saanut suolistoflooransa kuntoon.

Voitko kuvailla hajua?

-Järkyttävä. Se tulee kuin tyhjästä ja sen jälkeen se jää paikalleen seisomaan. On kuin seinä. On pitänyt monesti laittaa ilmalämpöpumpun purifier-toiminta päälle, mutta puhdistuminen kestää, kun laite on ravintolan toisessa päädyssä.

Onko kyseessä joku laulaja?

-No ei voi niin sanoa, koska olen sitä tarkkaillut kyllä. Se haju tulee aina eri laulajan jälkeen tai aikana. Enkä se ole minäkään. Käytännössä on niin että joku vain kulkee siitä ohi ja tuhnauttaa äänettömän leijan, joka on ilmaa sakeampaa. En tiedä mitä tämä ihminen syö, mutta veikkaanpa että hän mätänee pahasti. Suosittelen käymään lääkärillä.

Teillä on kyllä hyvin erikoinen ongelma?

-Äläpä muuta sano. Mutta todellinen. Jatkamme tutkimuksia.

Aiheet: