Tämän historiallisen Anna-Kaisa Hermusen tähdittämän haastattelun moni muistaa: Vieras suuttui ja lähti kesken ohjelman pois! (Video)

Youtube

71-vuotiaana eilen kuollut Anna-Kaisa Hermunen oli juontaja suurella persoonalla. Hänenkaltaisiaan ei enää synny.

Hermunen luotsasi useita talk-show-ohjelmiaan Maikkarin kanavalla, mutta hänellä oli ennen MTV3:a pitkä ura myös Yleisradion puolella. Yhteensä hän teki yli 30 vuoden tv-uran.

Nainen oli värikäs juontaja. Hän heittäytyi iloiten ja kyynel vierien haastateltaviensa elämään. Tällaisia juontajia ei enää useinkaan näe, sillä kaikki tulevat tasapäistävästä ”uutissapluunasta”. Ehkä pari poikkeusta tulee nostaa kuitenkin esiin, Veitola ja Enbuske.

Hermunen herätti aikoinaan huomiota koskettelemalla Paavo Lipposta haastattelun aikana polvesta. Alla olevalla videoklipillä hän myöntää, että ehkä se olisi voinut jäädä tekemättä.

Klippi on harvinainen, sillä siinä istuvat senaikaiset suuret juontajapersoonat, Anna-Kaisan lisäksi Jari Sarasvuo ja Timo T.A. Mikkonen. Vain Sarasvuo on enää elossa.

Video on siitäkin erikoinen, että Timo T.A. Mikkonen suuttuu ohjelman isännälle Kari Tervolle, irrottaa mikkinsä ja lähtee pois. Tosin hän tulee takaisin haastatteluun pienen maanittelun jälkeen. Kohta nähdään 14 minuutin paikkeilla.

Aiheet: