Tampere Unitedin ja TPV:n välisen ottelun jälkeen tapahtunut kahakka kannattajien ja pelaajien välillä poiki porttikieltoja riehuneille faneille

Paikallisottelu poiki porttikieltoja.

22.08.2018

Tampere Unitedin ja TPV:n välisen ottelun jälkeen torstaina 16.8. Tammelan stadionilla tapahtui välikohtaus pukukoppialueella.

Silminnäkijöiden mukaan jotkut Tampere Unitedin fanit olivat joutuneet kärhämään TPV:n pelaajien kanssa. Myös tuomaristolle oli huudeltu.

Nyt Tampere United on antanut tapahtumista tiedotteen, josa kerrotaan seuraavaa:

”Tampere United pahoittelee tapahtunutta ja on reagoinut asiaan, jotta vastaavat järjestyshäiriöt saadaan jatkossa estettyä. Tapahtumat ovat myös Palloliiton kurinpitovaliokunnan käsittelyssä.

Tampere United on reagoinut tapahtumiin kahdella tavalla:

1) Olemme tunnistaneet järjestyshäiriöitä aiheuttaneet henkilöt, ja he ovat saaneet porttikiellot Tampere Unitedin kotiotteluihin. Porttikiellot ovat pisimmillään voimassa kuluvan kauden loppuun asti.

2) Estämme vastaavat tapahtumat tulevissa otteluissa avaamalla tarvittaessa stadionin kannattajapäädyn puoleiset portit ottelun jälkeen. Tällöin kannattajapäädystä poistutaan suoraan omasta uloskäynnistä, eikä sieltä ole pääsyä pukukoppialueelle.

”Tuomariston, pelaajien ja joukkueiden toimihenkilöiden fyysisen koskemattomuuden loukkaaminen ei ole missään tilanteessa hyväksyttävää, ja seurauksena on aina porttikielto. Käymieni keskustelujen perusteella tämä on täysin selvää myös kannattajillemme”, toteaa Tampere Unitedin varapuheenjohtaja Antti Niemistö, joka toimii myös edustusjoukkueen kotiotteluiden tapahtumapäällikkönä.

”Tammelan stadion on ottelujärjestelyjen kannalta siinä mielessä haastava pelipaikka, että pukukopit on sijoitettu siten, että pelaajat ja tuomarit joutuvat liikkumaan samalla alueella kuin yleisö. Olen kuitenkin varma, että nyt päätetyillä järjestelyillä estämme vastaavat häiriöt tulevissa otteluissa”, Niemistö toteaa.

Tampere Unitedin kausi jatkuu ensi sunnuntaina 26.8. tärkeällä vierasottelulla, jossa kohdataan iisalmelainen PK-37.”

Lisää luettavaa