Tamperelaiskaunotar laati orkkuoppaan!

Orgasmi on refleksi, mutta sen saaminen opitaan. Monesti orgasmin saaminen opitaan jo teini-iässä itsetyydytyksen kautta, mutta nähtävästi liian monella sen opetteleminen on jäänyt käpylehmille kakkoseksi. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä! Siispä tässä nautinnon apuvälineeksi empiirisin menetelmin luotu pieni orgasmiopas.

Näin raflaavasti kirjoittaa Bimbo Oy -tv-sarjasta tuttu Alina Välimäki, joka toden totta on blogissaan julkaissut jokanaisen orkkuoppaan.

Alinan mukaan itsetuntemus, rentoutuminen ja läsnäolo ovat tärkeitä asioita, mutta riittävät vain alkuun. Fantasiat eivät ole kiellettyjä eivätkä apuvälineet. Puhumisen merkitystä ei pidä kaihtaa, eikä pimppijumppaa. Feikatakaan ei kannata. Naisen pitää rakastaa sitä että on nainen.

Pitkässä ja asiantuntevassa blogipostauksessaan Alina kirjoittaa muun muassa klitoris- ja emätinorgasmeista ja opastaa löytämään G-pisteensä.

-G-pisteen olemassaolosta on kiistelty pitkään, mutta siitä huolimatta se on etsimisen arvoista. Sanotaan, että G-piste-orgasmit olisivat voimakkaampia kuin klitorisorgasmit, mutta ajattelen niin, että ei ole väliä miten sen saavutat, kunhan saavutat, hän kirjoittaa. Alina kuvassa oikealla.

Lue orkkuopasta Alinan Blogbook-blogista TÄSTÄ

Aiheet: