Tarjoilija toi asiakkaalle salsakupin – mitähän erikoisesta löydöksestä pitäisi tuumia, tuumii suomalaismies

Suomalaismies kyselee Facebookissa ystäviltään, mitä pitäisi tuumia löydöksestä, jonka hän teki erään suomalaisen texmex-henkisen ravintolan salsakupista.

-En nyt sitten valittanut. Mutta en nyt sitten syönytkään, hän alustaa.

Monissa texmex-ravintoloissa tuodaan asiakkaalle alkupalaksi salsakippo ja maissilastuja. Niin tässä kyseisessäkin kuppilassa. Kun mies oli aikeissa kastaa omaa ”nachoaan” salsaan, hän teki löydön: siellä olikin jo pari pientä maissilastun palaa.

Itse asiassa ne olivat niin ”vettyneet”, että olivat olleet siellä jo tovin. Ei siis niin, että olisivat vaikka vahingossa tippuneet kippoon juuri kun tarjoilija niitä hänelle asetteli.

-Mitä tästä pitäisi tuumia? mies kysyy. -Minä tuumin sitä että tämä salsa on kierrätetty. Eli edelliseltä asiakkaalta on laitettu jämät johonkin saaviin, josta on sitten annettu minulle. Muuta en keksi.

Mies saa ystäviltään paljon ”yökkäysmyötätuntoa”, ja joku muistaa kertoa myös vanhan vitsin.

-Sellainen testi kannattaa tehdä, että työntää keitettyihin perunoihin, jotka jäävät tähteeksi, hammastikkuja. Saattaa olla, että puolen tunnin päästä joku toisella puolella ravintolasalia huutaa: Kuka helvetti työnsi hammastikkuja perunoihini.

Aiheet: