22v nainen näki sairaat viestit jotka hänen äitinsä oli lähettänyt hänen miehelleen – ja sitten vasta selvisi pommi!

01.05.2016

Chelsea Hopper, 22, on joutunut kokemaan brittiläislehti Metron mukaan hyvin tyrmäävän kohtalon. Hän seurusteli itseään 13 vuotta vanhemman miehen kanssa, mutta suhde meni katkolle, koska mies oli väkivaltainen ja hakkasi Chelseaa.

Äidin luulisi olevan tyttärensä tuki ja turva hädän hetkellä. Tilanne meni kuitenkin hieman toisin. Kun Chelsea lopulta palasi miehensä luo, hän löysi tämän kännykästä kipeitä viestejä. Niiden takana oli hänen oma 47-vuotias äitinsä, joka oli harrastanut seksiä Chelsean kumppanin kanssa – ja kehui tätä upeaksi sängyssä.

-On ollut jo tarpeeksi sairasta kokea väkivaltainen suhde. Mutta en voi käsittää, että äitini oli mieheni rakastajatar. En enää koskaan halua olla heidän kanssaan tekemisissä, Chelsea tilittää.

Chelsean isä oli pahoillaan, kun tytär joutui pahoinidellyksi, mutta äiti oli jo tuolloin sitä mieltä, ettei tyttären puoliso mitään tarkoita, vaan rakastaa kyllä tätä.

Äiti on kiistänyt suhteen olemassaolon, mutta myöntää olleensa seksikontaktissa muutamia kertoja. Tytär otti asian raskaasti ja tuli itsetuhoiseksi. Mies on sittemmin tuomittu Chelsean pahoinpitelystä.

Juttu ja kuvat Metrossa

 

Lisää luettavaa