Terveyshuolista yli vuoden kärsinyt Nelli Matula paljasti yllätysuutisen

Hän tulee takaisin!

11.06.2024

Nelli Matula on kärsinyt yli vuoden terveysongelmista. Nyt hän on kertonut uutisia.

-Guess who’s back! Mä palaan keikkalavoille yli vuoden tauon jälkeen,ja rundi alkaa syyskuussa Tavastialta. Tää on myös pääkaupunkiseudun eka keikka tauon jälkeen, joten nappaa sun liput heti! Tätä sä et haluu missata, mä lupaan! Nelli mainostaa.

Nelli Matula ilmoitti vuosi sitten huhtikuussa jättävänsä keikkailun. Hän myös perui jo sovittuja esiintymisiä.

-Keikkareissut jää mun osalta tänä vuonna väliin, sillä suureksi surukseni joudun peruuttamaan kaikki tulevat keikat tältä vuodelta. Oon kärsinyt koko viime vuoden ajan sairastelukierteestä ja tästä huolimatta keikkaillut sekä tehnyt ja julkaissut musaa. Sairastelun ja rankkojen keikkojen yhdistelmä on lopulta ajanut kropan siihen pisteeseen, että nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä, Nelli kirjoitti huhtikuussa 2023.

– Terveys on tärkeintä, ja sen on pakko ajaa tässä kohtaa myös keikkalavojen ja teidän kanssa koettujen maailman merkityksellisimpien kohtaamisten ohi. Kaiken tän surun ja pettymyksen keskellä tuntuu lohdulliselta ajatella, että lauteille nousen seuraavan kerran vasta kun olen täysin terve, enkä vaan salaa sormet ristissä toivo kehon ja äänen kestävän vikaan biisiin saakka. Fake it ’till you make it ei päde terveysasioissa.

 

Lisää luettavaa