Thai-hierojan avoin paljastus: Seksivonkaajat riesana

Kuvituskuva, henkilöt eivät liity juttuun

Comon toimittaja päätti käväistä perinteisessä thaimaalaisessa hierontalaitoksessa, joita Suomessakin on lukuisia. Thaimaassa paljon matkustava erään median päätoimittaja oli suositellut hänelle thai-hierontaa, joka poistaa mukavasti lihasjännityksiä niskasta – myös sormet käydään hieronnassa läpi.

Monelleko tuli tässä vaiheessa mieleen se niin kutsuttu ”happy end” ja seksipalvelut? Valitettavan monelle tulee. Hierontalaitos, joka tarjoaa siis p e r i n t e i s t ä thai-hierontaa ja kertoo ilmoituksessakin, ettei intiimipalveluja ole tarjolla, on aivan lirissä suomalaismiesten kanssa.

Paikan yrittäjänä toimiva henkilö ei halua nimeään julki, mutta kertoo Comon toimittajalle, että seksikyselyt ovat arkipäivää.

-Suorastaan jopa suututaan, kun seksiä eli intiimihierontaa ei saakaan. Pidetään itsestäänselvänä, että thaihieromoista sitä saa, yrittäjä harmittelee.

Suurin osa varsinkin Etelä-Suomessa toimivista ”värikkäistä” hieromoista tarjoaakin seksiä, se on selvä. Näin on todettu poliisin toimesta tehdyissä ratsioissakin. Silti on olemassa vielä niitä ”hillittyjä” thai-hierontalaitoksia, jotka tarjoavat vain oikeaa hierontaa.

-Olen kuulut että suomalaisia naishierojiakin lähestytään intiimitarjouksin, thai-hierontalaitoksen yrittäjä toteaa.

Hän toivoo että ihmiset ymmärtäisivät, ettei seksi pyöritä kaikkea ja kaikkialla.

Jutussa kuvituskuva.

Aiheet: